Učitavanje...
sbcosbco@gmail.com +381(36)328-150

Wetini - O nama

O nama - WETINI

Privredno društvo "SB-CO" d.o.o. posluje od 2005. godine na teritoriji cele Srbije i to sa sedištem u Kraljevu.

Osnovna delatnost društva je distribucija raznih vrsta proizvoda za održavanje higijene domaćinstava i uslužnih objekata.

Kvalitet

Velika ponuda proizvoda

Korisnička podrška

WETINI - BREND KOJI PREPOZNAJETE

Od 2006. godine, svoje proizvode na tržište plasiramo pod sopstvenim, novim brendom "WETINI" od kada postajemo prepoznatljivi po veoma kvalitetnin proizvodima po povoljnim cenama, beležeći brojne uspehe na polju prodaje pomenutih proizvoda i stvaranjem mreže mnogobrojnih, nezavisnih kupaca, sa kojima i danas održavamo odlične poslovne odnose.

Proizvode iz našeg asortimana, mogu se naći u objektima većih trgovinskih sistema poput MERCATOR-S marketima, DELHAIZE objektima, kao i u objektima "IDEA", "VEROPOULOS", "UNIVEREXPORT". Takođe, i u više hiljada manjih privrednih društava.

Kao što smo naglasili, bavimo se prodajom proizvoda za održavanje higijene. Neki od naših najpopularnijih proizvoda su veoma kvalitetne mikrofiber krpe za razne vrste površina, kao i aluminijumske folije, kese za smeće, kućna hemija i sl. kao što možete videti na ovom web sajtu.

Uvek smo pratili poslovne trendove i analizirali kako da poslovanje podignemo na viši nivo. Kao logično rešenje za današnje vreme, a i kao način da našim kupcima omogućimo da do proizvoda koji žele dođu na najlakši mogući način, napravili smo ovaj web sajt. Još uvek je u fazi testiranja, ali uskoro će te moći da naručujete proizvode direktno sa sajta na kućnu adresu.

Naša misija je uvek bila snabdevanje kupaca kvalitetnim proizvodima po povoljnim cenama i zadovoljenje društvenih potreba, čime težimo da povećamo standarde u oblasti trgovine i poslujemo u skladu sa vremenom koje je pred nama.

Budući da je takvo vreme da smo svi stalno zauzeti i u pokretu, rešili smo da ovaj web sajt, koji će našim potencijalnim kupcima služiti kao internet prodavnica bude dostupan i lako prilagodljiv bilo kojem uređaju sa kojeg mu pristupate. Bilo da je to desktop računar, laptop, tablet ili smartphone, sajt će uvek biti funkcionalan i prilagoditi se uređaju koji koristite. To je RESPONSIVE tehnologija i u svetu je već standard, budući da sve više poseta dolazi sa mobilnih telefona i uređaja koji se koriste u pokretu. To je još jedan dokaz koliko brinemo o našim vernim potrošačima.

NAŠ TIM

Neki od naših vernih saradnika

U PONUDI TRENUTNO IMAMO PREKO 50 ARTIKALA

A uskoro planiramo i proširenje ponude, o čemu će te biti obavešteni na ovom web sajtu

Vrh strane